Tourletent produserer det utmerkede Safariteltet M9

tourletent M9 (21)

Design og arkitektur: Utforsk de innovative designene og de arkitektoniske egenskapene tilluksus glamping telt, inkludert materialer brukt, bærekraftsaspekter og integrasjon med naturlige omgivelser.

Luksusfasiliteter: Fremhev de luksuriøse fasilitetene som tilbys i glampingtelt, som king-size-senger, private bad, klimaanlegg, oppvarming og til og med Wi-Fi-tilkobling.

Beliggenhet og natur:Diskuter de fantastiske stedene der det ofte settes opp luksuriøse glampingtelt, for eksempel i nærheten av nasjonalparker, på bortgjemte strender eller i fjellområder, og hvordan disse stedene forbedrer glampingopplevelsen.

Kulinariske opplevelser: Utforsk gourmetmatalternativene som er tilgjengelige for glampere, inkludert private kokker, gård-til-bord-måltider og matlagingskurs med fokus på lokal mat.

Aktiviteter og opplevelser:Beskriv de unike aktivitetene og opplevelsene som er tilgjengelige for gjester, for eksempel dyrelivsafari, luftballongturer, yogaretreater, spabehandlinger og utendørseventyr som fotturer eller kajakkpadling.

Miljømessig bærekraft: Fremhev innsatsen mot bærekraft i luksusglamping, for eksempel miljøvennlige byggematerialer, fornybare energikilder og bevaringsinitiativer.

Kundeopplevelser og attester:Del historier og attester fra gjester som har likt luksuriøs glamping, inkludert deres favorittaspekter og minneverdige øyeblikk.

Sammenligning med tradisjonell camping: Diskuter forskjellene mellom luksuriøs glamping og tradisjonell camping, med fokus på komfort, fasiliteter og generell opplevelse.

tourletent M9 (11)
tourletent M9 (31)

Vi har oppnådd ISO9001.ISO14001. ISO45001, (kvalitetsstyringssystem sertifikat, miljøstyringssystem sertifikat, sertifisering av arbeidshelse og sikkerhet styringssystem), og oppnådde 30 sertifikater, 50 patenter. I 2012 gikk vi inn på det utenlandske markedet.

Etabler en funksjonell gruppe for våre internasjonale kunder, inkludert prosjektplanleggingsdesignere, produktdesignere, forretningsresepsjonister, produksjon, transport, installasjon og ettersalgspersonell. En perfekt teamsammensetning gjør at vi kan betjene kundene godt.

Vi har en komplett samarbeidsprosess for OEM- og ODM-kunder. Det kan sikre både kundens opplevelse og kundens kommersielle hemmeligheter. Det er mer enn 3000 OEM- og ODM-kundebestillinger, og nå har de begynt å bestille på nytt.

I begrepet naturlig liv forbedrer vi oss hele tiden.
Ser frem til å samarbeide med deg

Internett:www.tourletent.com

Email: hannah@tourletent.com

Telefon/WhatsApp/Skype: +86 13088053784


Innleggstid: 19. juli-2024